Mostar, srpanj 2015. Na Četvrtoj skupštini Unije neovisnih sindikata Federacije BiH održanoj 20. i 21. lipnja 2015. ponovno su za predsjednika i tajnika izabrani Josip Milić i Ivica Mustapić, a za računovođu UNS-a Ankica Puce. Za dopredsjednike Unije izabrani su: Peđa Pehar, Dinko Marić, Dajana Golemac, Luka Trtanj i Irena Prusina. U Nadzorni odbor UNS-a izabrani su: Mića Marić, Ljilja Jarak i Igor Tutiš, a u Sud časti Franjo Bevanda, Ana Marija Ivanković i Anela Peko. U izvješću o radu u proteklom razdoblju predsjednik

UNS-a Josip Milić kazao je kako je razdoblje od prošle skupštine bilo veoma bolno za sindikate članice Unije jer su mnoga poduzeća poput Kablare iz Tomislava, Urbinga iz Mostara, Impregnacije iz Viteza, Žitoprometa iz Mostara, Konstruktora iz Čaljine, Šuma HB iz Mostara pa čak i Komunalno iz Ljubuškog ugašena ili pred gašenjem, tj. u stečaju pa smo tako izgubili mnoge naše članice. „Znamo i da su ugašene i medijske kuće, naše članice, Hercegovačka televizija i Radio postoja Mostar, no, za nadati se kako će se Unija revitalizirati i uspjeti, uz Božju pomoć, oživjeti“ - kazao je Milić. Raspravljalo se i o novom Zakonu o radu te je zaključeno kako bi usvajanje takvoga zakona bilo izravni pucanj u sindikate jer bi se ukidanjem rada na neodređeno vrijeme i ukidanjem postojećih kolektivnih ugovora sindikalni rad praktično onemogućio. Zbog toga će članice UNS-a učiniti sve kako bi spriječile donošenje i provođenje ovoga nepravednoga zakona kojim bi se ionako jadna radnička prava još više umanjila.